Mrs S

Whatever I do, I do it with style!

joi, 7 mai 2009

Ne informam si noi?

Reptile valoroase la muzeu

Şerpi de mii de euro, cele mai periculoase cobre, dar şi cele mai rapide şopârle sunt expuse, începând de ieri, la Muzeul Judeţean, timp de o lună. În colaborare cu firma Aspectum SRL din Arad, Muzeul Judeţean a deschis pentru publicul larg, dar şi specialişti, ieri, la ora 10.00, o expoziţie de reptile vii, în holul principal al instituţiei.
Sursa:ziarul Top


Profesorii au trecut peste greva

Elevii vor susţine azi teza unică la limba română. Profesorii au renunţat la protest, deoarece li s-a promis că nu li se va mai tăia din salarii
Conflictul de muncă din Învăţământ a fost încheiat. Astăzi, elevii de clasa a VII-a şi a VIII-a vor susţine teza unică la limba română, potrivit liderului de sindicat al SIPA Muntenia, Adrian Voica.
Sursa:ziarul Top


Parazitii vin in Insomnia

Cea mai în vogã trupã de hip-hop din România, Paraziţii, va concerta vineri şi la Piteşti.
Ii vom vedea pe acestia în Club Insomnia, într-un show de peste douã ore.
Sursa:ziarul Curierul Zilei
Actrita Luminita Borta, premiata

În perioada 28 aprilie - 2 mai, spectacolul Lady Capuletti, regizat de Nevena Miteva, al Teatrului Al. Davila, a participat la Festivalul Internaţional de Teatru de la Fier (Albania), avînd-o în rolul principal pe actriţa Luminiţa Borta. Spectacolul a primit Premiul special al juriului pentru calitate excepţionalã, iar Luminiţa Borta a fost distinsã cu titlul de cea mai bunã actriţã din festival.
Sursa:Ziarul Curierul Zilei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu