Mrs S

Whatever I do, I do it with style!

miercuri, 13 mai 2009

Ne informam si noi?

Cutremur in Vrancea!

Un cutremur cu magnitudinea de 4,2 grade pe scara Richter s-a produs ieri dimineaţă în zona Vrancea, însă acesta nu a fost simţit la Piteşti şi nici nu a produs pagube în alte zone ale ţării. Cutremurul s-a produs la ora 04,15 dimineaţa, la o adâncime de 130 de kilometri, conform Instititului Naţional pentru Fizica Pământului.
Sursa:ziarul Top

Preturile cresc de la o luna la alta

Direcţia de Statistică Argeş anunţă că în aprilie preţurile de consum au crescut în medie cu 0, 27% faţă de luna martie. Pe ansamblu, au crescut atât preţurile la mărfurile nealimentare, cât şi la cele alimentare (la acestea din urmă doar cu 0, 03%). În schimb, tarifele la servicii s-au redus. Cel mai mult s-au scumpit ţigările, al căror preţ a fost mai ridicat cu 6, 25% comparativ cu martie.
Dintre mărfurile nealimentare, s-au mai scumpit, printre altele, cărţile, medicamentele, combustibilii, maşinile de spălat, frigiderele, congelatoarele şi încălţămintea. În acelaşi timp, au scăzut preţurile la autoturisme şi piese de schimb, cu 1, 34%, la gaze, cu sub 1%, ceasuri, aparate audio - video şi la articole sportive.
Sursa:ziarul Top


Mircea Baniciu canta la Pitesti

Mircea Baniciu şi Vlady Cnejevici vor fi invitaţi pe data de 22 mai în clubul Hush. Artiştii vor susţine un concert live la Piteşti, începând cu ora 22.00. Mircea Baniciu s-a concentrat pe o carieră solo încă din 2007, când, în urma unei divergenţe cu Nicu Covaci, a părăsit formaţia Phoenix. Acum, îşi continuă activitatea concertistică şi cântă în continuare despre viaţa la ţară, dragoste, soare, haiduci, ţigani şi vremuri ce se schimbă. Se pregăteşte pentru lansarea unui dublu album „Best Of“.
Sursa:ziarul Top

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu