Mrs S

Whatever I do, I do it with style!

marți, 6 octombrie 2009

Abecedarul de stil al sezonului rece

Iti prezint un abecedar de stil pentru sezonul rece, o enumerare a tendintelor care sa te insoteasca la cumparaturi:

Auriu si bronz - Aceste nuante sunt obligatorii in garderoba ta, fie in cantitati marunte pe nasturii paltoanelor, fie ca piesa de baza, printr-o pereche de ghete - statement.

Cocktail - O rochie in linii simple de cocktail, in nuante neutre, este o investitie sigura in acest sezon, prin versatilitatea ei: o poti asorta la un sacou pentru job si la un bolero din blana pentru o petrecere.


Drapaje - Materialele suprapuse si drapajele construiesc tinute originale in acest sezon, poti alege materiale delicate pentru o bluza sau fuste in valuri pana la genunchi, insa cu mare atentie, pentru ca o astfel de tinuta nu este pentru oricine.


Electric - O tendinta obligatorie in acest sezon este ca in garderoba ta trebuie sa se regaseasca cel putin o piesa in nuante neon: galben, albastru, verde, roz, portocaliu, toate trebuie sa ne ajute sa pastram optimismul.


Hippie - Daca esti putin nonconformista, sau doar un pic rock'n'roll, atunci sigur vei fi interesata de piese vestimentare din epoca hippie, fie ca alegi o geanta cu franjuri sau doar un sal care sa coloreze tinuta


Lumea rock'n'roll - Tinte, piele, tocuri cui, catarame uriase, fermoare, metal, denim, toate intra in aceasta lume ce nu va fi exclusa niciodata din universal tendintelor.


Masculin - Inca de asta primavara am tot insistat pe acel sacou al prietenului tau pe care il poti purta fara nicio teama. Inca mai insistam pe notele masculine care se pastreaza si in tendintele sezonului rece, fie ca alegi acelasi sacou, o palarie sau imprumuti cureaua prietenului tau.


Tartan - Stofele ecosez reprezinta o alta tendinta nemuritoare, care poate fi dezgropata din sezonul trecut fara nicio teama. O geaca de acest gen te poate salva cand te grabesti si poate fi o investitie inteligenta, pentru ca sigur tartanul se va purta si anul viitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu