Mrs S

Whatever I do, I do it with style!

joi, 24 iunie 2010

Tips-uri de machiaj la plaja

Cel mai frumos machiaj este cel natural, iar daca vorbim de plaja, nici nu exista alt exemplu. E important sa avem grija de tenul nostru cand mergem la plaja, asa ca am preluat de pe site-ul perfecte.ro, un machiaj simplu si super finut pentru zilele de plaja. E cel mai recomandat, pt ca, hai sa fim seriosi, nu ne plac fetele exagerat machiate in niciun moment al zile si mai ales la piscina.

Primul pas consta in aplicarea unei creme de fata cu protectie solara, de preferat una cu un factor de protectie cat mai ridicat. Pielea tenului este foarte sensibila, asa ca trebuie sa o aperi de factorii nocivi din mediu!

Ca sa scapi de aspectul lucios al pielii, apeleaza la o pudra translucida, care sa matifieze un pic fata, sau chiar la o pudra bronzanta. In niciun caz nu te gandi sa te dai cu fond de ten!

Daca nu poti renunta nicidecum la machiajul ochilor, fereste-te macar sa folosesti tus, fard de pleoape sau creion dermatograf. Permisa este doar mascara waterproof, pe care este mai bine sa o aplici intr-un singur strat, pentru a nu-ti incarca prea mult genele.

Pentru un plus de culoare, poti folosi un blush care sa se potriveasca nuantei pielii tale.

Cat despre machiajul buzelor, este de preferat sa folosesti un balsam de buze, care nu doar ca le va pazi de razele soarelui, dar le va mentine si hidratate pe toata durata zilei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu