Mrs S

Whatever I do, I do it with style!

miercuri, 9 septembrie 2015

Manifest pe tocuri


Suntem puternice, frumoase si purtam tocuri: suntem femei! Sarbatoreste si tu Ziua Națională a Femeilor #PeToc. Pe 14 septembrie pune-ti cei mai frumosi pantofi cu toc si bucura-te de ziua ta! Da, tu cea care te grabesti sa ajungi la birou, tu cea care iti duci copilul in prima zi de scoala, tu cea careia i-a fost intotdeauna frica sa se dea jos din tenisi. Indrazniti, nu conteaza ca e luni, ca a sunat ceasul tarziu sau ca parul nu va sta bine. Doar luati comorile de 10,12 sau cati cm vreti voi( nu exagerati totusi si nu puneti pantofi de club daca va duceti la paine) stati drepte si pasiti.
Pantofii cu toc ma completeaza. Si nu pentru ca as fi eu mica(am 1,62 si nu ma deranjeaza) ci pentru ca ma fac instantaneu mai frumoasa. Rochia vine mai bine, pantalonii cad asa cum trebuie, iar gleznele... va spun,gleznele devin cea mai sexi parte a corpului. Stiu ca toate dati din cap afirmativ. Asa ca haideti sa invadam orasele si orice coltisor din tara vreti voi cu cele mai frumoase perechi de pantofi!
Pupici si imbratisari!

„Cu acest articol particip la CONCURSUL organizat de FashionUp.ro, cu ocazia Zilei Naționale a Femeilor #PeToc, care va avea loc pe data de 14 septembrie. Marele premiu constă în 12 perechi de pantofi din magazinul FashionUp. Tot pe 14 septembrie magazinul FashionUp le oferă clienților reduceri importante la toate modele de pantofi de pe site, pentru 24 de ore!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu