Mrs S

Whatever I do, I do it with style!

luni, 5 septembrie 2016

Randez-vous

De cand ma stiu iubesc ceaiul. Cand eram mica, pe cel de sunatoare sau de fructe, cu trecerea timpului, rosu, vanilie, negru, caramel. Oricate arome as descoperi, recunosc ca o sa raman pentru totdeauna fidela ceaiului verde si de menta.
Nu neaparat despre ceai e vorba in postarea de fata ci mai degraba despre un loc in care se bea ceaiul. Se numeste Ceainaria Randez-vous si abia s-a deschis in Pitesti. Razvan l-a descoperit repejor si ieri m-a dus acolo. Am gasit o gazda foarte draguta, care vorbeste cu fiecare client in parte, un loc superb cu mobila alba, cu aspect vintage, pian, flori, zeci de cutii cu ceaiuri, raspandite prin incapere, miros placut, prajituri de casa si cele mai interesante combinatii de plante pentru arome de tinut minte. Eu am cerut un ceai rece: ceai verde, ananas, para si inca ceva:d, la care primesti fursec cu stafide, iar Razvan( oricat de mult ii plac astfel de locuri, nu se impaca cu ceaiul:))) a luat espresso si serbet de fragi cu bucati de portocala.
Locul ne-a cucerit din start, de la aspect pana la servire si clar o sa-i mai calcam pragul. Aaa si la plecare am primit in dar pliculete cu ceai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu